Vibsolas | SUPPORT
Suomi Finland English


Usein kysyttyä

Mikä on Vibsolas Gea?

Vibsolas Gea on langaton, liikuteltava hälytysjärjestelmä, jolla voidaan helposti valvoa ja suojata omaisuutta ja ihmisiä. Gea on ihanteellinen suojaamaan sinua ja omaisuuttasi vieraissa paikoissa, mutta voit käyttää Geaa myös kotisi tai mökkisi hälytysjärjestelmänä.

Mitä uutta Gea tarjoaa?

Gea on maailman ainoa täysin varusteltu ja mukaan otettava hälytysjärjestelmä. Voit käyttää sitä moniin erilaisiin valvontatarkoituksiin. Gealla voit helposti valvoa vaikkapa kannettavaa tietokonettasi esimerkiksi hotellissa tai konferenssissa tai varmistaa, että moottoripyörääsi ei kosketa.

Mitä ainutlaatuista Geassa on?

Geassa kaikki tarvittavat ominaisuudet on pakattu niin pieneen laitteeseen, että voit ottaa sen helposti mukaasi kaikkialle missä kuljetkin. Teimme Geasta niin laajennettavan ja monipuolisen, että voit käyttää sitä yksittäisen oven tai matkalaukun valvonnan lisäksi kotisi täydellisenä hälytysjärjestelmänä. Gean käyttöönotto kestää vain muutaman minuutin. Yksi osa helppokäyttöisyyttä on myös se, että Gea opastaa käyttäjää tekstiviestein.

Mitä tuotepakkaus sisältää?

Tuotepakkaus sisältää Gean keskusyksikön, kolme langatonta monikäyttöistä anturia ja kauko-ohjaimen. Kaikissa laitteissa on paristot asennettuina ja Gea on toimintavalmis muutamassa minuutissa. Voit helposti laajentaa Gean tarpeitasi vastaavaksi lisäämällä antureita ja kauko-ohjaimia.

Toimiiko Gea matkapuhelimeni kanssa?

Kyllä. Gean keskusyksikössä on sisäänrakennettu GSM. Gea lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä, joten se toimii kaikkien matkapuhelinten kanssa. Lisäksi voit älypuhelinsovelluksen, joka tekee Gean käyttämisestä entistäkin helpompaa. Geaan löytyy sovellukset kaikkiin nykyaikaisiin älypuhelinten käyttöjärjestelmiin.

Get it on Google Play Windows Phone Store

Mikä on Gean anturien toimintasäde?

Gean anturit voi asentaa noin 50 metrin päähän keskusyksiköstä. Kauko-ohjain ja henkilöhälytin toimivat suunnilleen samalta etäisyydeltä. Erilaiset esteet voivat pienentävät kantamaa.

Gea wireless range

Montako laitetta voin liittää Geaan?

Voit liittää kymmenen langatonta anturia, kymmenen kauko-ohjainta ja kymmenen henkilöhälytintä, joita voit ostaa erikseen. Lisäksi Gea voi ohjata muita tekstiviesteillä hallittavia laitteita kuten esimerkiksi GSM-kameroita. Gea lähettää niille viestin hälytyksen tapahtuessa.

Miten Gea hälyttää?

Keskusyksikössä on sisäänrakennettu summeri, joka hälyttää heti, kun jokin anturi havaitsee liikettä esimerkiksi kun ovi avataan tai moottoripyörääsi liikutetaan. Samanaikaisesti Gea lähettää sinulle tekstiviestin, joka voidaan halutessasi lähettää myös jopa yhdeksään muuhun numeroon.