SZ-TEQ | VIBSOLAS | GEA
  Suomi Finland English

 

Vaivaton monipuolinen hälytysjärjestelmä

Gea on suunniteltu valvomaan liikkuvia ja väliaikaisia ympäristöjä, kuten matkailuautot ja -vaunut, veneet sekä pienet rakennustyömaat. Sitä voi myös käyttää kevyenä koti- ja mökkihälyttimenä, jolla voi ovien ja ikkunoiden lisäksi suojata myös tavarat pihalla. Vibsolas Gea on suomalainen tuote ja suunniteltu toimimaan myös ääriolosuhteissa, kuten ankarissa pakkasissa. Lataa esite

 

Helppo asentaa ja käyttää

Vibsolas Gea on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi ja nopeaksi asentaa. Kaikki laitteet ovat langattomia ja niitä ei tarvitse asentaa kiinteästi ruuveilla tai telineillä. Vibsolas Gea on toiminnassa muutamassa minuutissa, ja tarvitset ainoastaan SIM-kortin etäkäyttöä varten.

 

Kuvagalleriat

Mediapankki

Karavaanari-kuvia

Asennuskuvia

Monipuolinen ja laajennettava

Vibsolas Gea – järjetelmään kuuluu kevyt keskusyksikkö, langattomia antureita, kauko-ohjaimia sekä kutsunappeja. Gea on asennettu ja käytössä muutamissa minuuteissa.

 

Gea-järjestelmää voidaan laajentaa erilaisilla langattomilla lisälaitteilla ja sitä voidaan ohjata jopa kymmenellä matkapuhelimella. Langattomat anturit tarkkailevat liikettä, magneettikenttää ja lämpötilaa.
 
Anturit voidaan kiinnittää mihin tahansa esineeseen noin 50 metrin etäisyydellä Gean keskusyksiköstä. Geaa ohjataan kauko-ohjaimella tai matkapuhelimella. Kutsunapilla voi nopeasti tehdä henkilöhälytyksen (tekstiviesti matkapuhelimiin).

 

Suunniteltu juuri sinulle

Käytä Geaa suojaamaan matkatavarasi hotellihuoneessa, messuilla tai seminaarissa. Sama Gea suojaa autosi ja peräkärrysi matkoilla. Gea toimii myös koko kotisi monipuolisena hälytysjärjestelmänä. Gea on suunniteltu kaikille, jotka haluavat joustavan turvajärjestelmän ilman kompromisseja.
 
Ohjaa Geaa helposti mobiilisovelluksillamme:
 
Get it on Google Play Windows Phone Store

 

Täydellinen ratkaisu myös pienille työpaikoille

Voit muuttaa Gean myös henkilöstön hälytys- ja kutsujärjestelmäksi (myydään erikseen) ja samalla käyttää sitä toimitilojesi suojaamiseen.

 

Käytä Geaa suojellaksesi työntekijöitä ja toimitiloja, ja näe samalla milloin asiakkaat tulevat sisään tai käyttävät esineitäsi.

 

Pakkauksen sisältö ja tekniset tiedot

Gea (tukiasema)
Koko: 110 x 65 x 33 mm
Akku: 1800 mAh (uudelleenladattava)
Toiminta-aika (ilman lisävirtaa): > 24 tuntia
Power input: 5 VDC Micro-USB
Laturi: Input 100-240VAC 50-60Hz, Output 1 A 5 VDC (sisältyy pakettiin)
Langaton etäisyys: jopa 50 metriä
Mobiiliyhteys: Quad Band GSM 900/800 MHz, 1800/1900 MHz

Langaton anturi
Koko: 50 x 50 x 18 mm
Akku: 3.6 V 1/2 AA   Akun kesto: > 1 vuosi
Havaitsee: liikkeen, tärinän, iskun, suunnanmuutoksen, magneettikentän muutoksen ja lämpötilan

Kauko-ohjain
Koko: 30 x 62 x 18 mm
Akku: 3.6 V 1/2 AA
Akun kesto: > 2 vuotta
Toiminnot: valvontalaitteen aktivointi ja deaktivointi

Jos haluat lisätietoja asennuksesta ja teknisistä tiedoista, käy tukisivullamme.